Přeskočit na obsah

Korado-Tour.cz

Sledujte nás:

output-onlinepngtools(11)

TERMÁLNÍ LÁZNĚ JELENÍ HORA

Termíny:  6.5.2023, 19.7.2023

Ceplické termální lázně jsou komplexem rekreačních a sportovních bazénů, jedinečným v dolnoslezském kraji (vojvodství) a v celé oblasti Krkonoš. Výjimečnost Cieplických termálních lázní spočívá v tom, že využívají termální vodu, jejíž chemické složení a teplota jsou unikátní v evropském měřítku, což má neocenitelný, blahodárný vliv na regeneraci celého organismu.
Cieplické termální lázně se nacházejí v lázeňském centru Jelení Hory – Cieplice. Okolí komplexu tvoří dva památkové parky – Norský park a Lázeňský park. Od Prahy jsou vzdálené jen 160 km, takže už za necelé 3 hodinky si můžete užít tamtí termální vody. Ráno vyjedeme z Prahy přes Poděbrady, Mnichovo Hradiště, Turnov a Liberec, večer se vrátíme zpět do ČR.
Komplex tvoří rekreační bazén, dětský bazén se skluzavkou, hydromasáže, masážní lavice, venkovní termální bazén, venkovní bazén s toboganem, vnitřní tobogan, ve spa části potom naleznete sauny, jacuzzi, masážní trysky, ledovou fontánu, sněžnou jeskyni, tepidárium,relaxační část s vyhřívanými lehátky.

 dospělá osoba 1300 Kč, senioři nad 60 let 1200 kč, dítě do 16ti let bez vstupu do SPA 1000 Kč. 

Cena obsahuje dopravu, služby technického průvodce, celodenní vstup do termálních lázní a SPA.

Objednávky a více informací: +420 731 408 257 , info@korado-tour.cz

.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *